Faciliteter

undefinedKollegiet har nedenstående faciliteter. Enkelte af faciliteterne er gratis og andre skal du købe adgang til.

 

Kollegiet har et motionsrum:

Motionsrum: Ligger i hovedbygningen ved siden af hovedindgangen (det gamle smutten). Motionsrummet har udstyr til styrketræning og kredsløbstræning.

Der er følgende udstyr: - Cross over cable - Bænkpres - Abdominal maskine - Pectoral maskine - Vægte mv. 2 spinning cykler -

Stepmaskine - Crosstrainer - Løbebånd - Romaskine - Pilatesbold - Leg curl

Pris 400,00 kr. 

Åbningstider: 7.00 - 22.00 alle dage. Rummet skal forlades senest kl. 22.00.

 

Kollegiet har to musiklokaler:

Musiklokale 1: I musiklokale 1 er der et Flygel. Musiklokalet ligger mellem blok 2 og 3, på vej ned til motionsrum 1.

Pris 100,00 kr.

Der er opsat regler ved musikrummet som skal overholdes.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Musiklokale 2: I Musiklokale 2 er der et Klaver og trommesæt. Musiklokalet ligger i en selvstændig bygning kaldet arkitektboligen. Den ligger på gangarealet når man går fra hovedbygninger over til blok 1.

Når lokalet benyttes skal der vises hensyn til øvrige beboere, hvorfor vinduer og døre skal holdes lukket såfremt der spilles høj musik.

Pris 100,00 kr.

Der er opsat regler ved musikrummet som skal overholdes.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Kollegiet har et bryggerum:

Bryggerum: Lokalet ligger  kælderen under blok 2. Der mulighed for at hjemmebrygge øl, cider, mjød og lignende. For at brygge skal du selv indkøbe ingredienser, men der står en mængde udstyr til

rådighed til brygningen: 25 liters el-bryggegryde, 25 liters gærrringsspande, gærrør, hydrometer, vandkoger, bryggeske, urtkøler samt diverse andre små redskaber.

Pris 100,00 kr.

Der hænger en generel vejledning i lokalet.

 

 

Øvrige aktivitetslokaler:

Billard/pool: Lokalet ligger i blok 6.

Pris 100,00 kr.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Bordtennis: Lokalet ligger i blok 5. Du skal selv medbringe bat og bolde.

Pris 100,00 kr.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Syrum: I syrummet er der en symaskine, overlockmaskine, gine, strygebræt og strygejern. Syrummet ligger i blok 2, 2 dør til venstre.

Pris 100,00 kr.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Malerrum: I malerrummet er der et staffeli. Rummet ligger i blok 2 ved siden af syrummet.

Pris 100,00 kr.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet.

 

Cykelværksted: Værkstedet ligger i blok 7.

Gratis adgang.

 

Sauna: Saunaen ligger i stueplan under lejlighederne i hovedbygningen ved siden af fællestoiletterne.

Gratis adgang.

Åbningstider: 06.00 - 22.00 alle dage. Rummet skal forlades senest kl. 22.00.

 

Læsesal / fællesrum: Læsesalen ligger overfor kontoret og kan benyttes af kollegiets beboere samt disses gæster. Læsesalen er primært tænkt som et stille område, hvor studerende kan koncentrere sig enkeltvis om deres studier. Læs mere om reglerne for benyttelse af læsesalen / fællesrummet her. Gratis adgang.

 

Mødelokale: Mødelokalet ligger ved siden af læsesalen og kan benyttes af kollegiets beboere og disses gæster. Lokalet bookes på beboer sitet. Der er en 82" fladskærm med mulighed for HDMI-tilslutning til brugernes eget dataudstyr. Læs mere om reglerne for benyttelse af mødelokalet her. Gratis adgang.

 

Fællesvaskeri:

Har du et dansk telefonnummer (+45), har du mulighed for at få tilsendt brugernavn og password via din telefon. Dette gøres ved at du holder din KEY på maskinen og følge instruktionen på displayet på maskine. Har du ikke et dansk telefonnummer, skal du reservere tid direkte på maskinen fra gang til gang - derfor opfordrer vi alle beboere til at få et dansk telefonnummer. I vaskeriprogrammet via hjemmesiden, har du mulighed for at reservere og ændre vasketider. Se mere info her på dansk og her på engelsk.

Du vil via din husleje blive afregnet for dit vaskeforbrug. Prisen er 11,00 kr. pr. vask og prisen for tørretumbleren afhænger af tørretiden. Hvis du ikke benytter din vasketid og ikke har aflyst denne vil du blive trukket 9,00 kr. pr. reserveret maskine. Hvis du ikke har startet den/de reserverede maskiner inden 10 minutter i din vasketid, bliver du ligeledes trukket 9,00 kr. pr. reserveret maskine og andre kan benytte resten af vasketiden.

Fællesvaskerierne ligger Børglumvej 2, blok 1 i kælderen og Børglumvej 25, st.

Alle vore vaskemaskiner har automatisk sæbedosering. Vi benytter et system, som er udviklet af Jysk Kemi Service A/S. På deres hjemmeside www.jyskkemi.dk kan man se produktbeskrivelse på de produkter vi anvender. Vi benytter følgende varenumre: 543-20, 873-20, 420-20, 502-20 og 36469. Tast varenumret i søgefeltet for at få produktbeskrivelsen vist som pdf-fil.

 

Festlokalet A-kælderen: 

Kollegiets festlokale ligger i A-kælderen, som blev renoveret i 2017. A-kælderen lejes via beboersitet og lejemålet starter kl. 13.00 den ønskede dag og ophører dagen efter kl. 12.00. Lejeren står selv for rengøring af lokalet efter brug, ligesom man også selv skal vaske betræk på møblerne, såfremt man gør disse beskidte.

Pris 500,00 kr.

Der skal bookes tid via bookingmodulet på beboersitet. Læs om reglerne for at leje A-kælderen her og her.

 

Adgang til printeren / kopimaskinen i læsesalen:

Som beboer på Børglum Kollegiet, kan du blive oprettet som bruger af printeren / kopimaskinen i læsesalen. Du skal sende en mail med ønske om at blive oprettet som bruger til kontoret@boerglumkollegiet.dk

Mailen skal indeholde dit lejemålsnummer, som du finder på din lejekontrakt samt dit interessentnummer, som du fik udleveret på et stykke papir, da du fik din nøgle til dit værelse.

Når du er blevet oprettet, vil du modtage en mail herom fra kontoret. I denne mail vil stå den kode du skal bruge for at få adgang ti maskinens funktioner.

Priserne for at benytte maskinen er følgende:

S/H A4: kr. 0,50

S/H A3: kr. 1,00

Farve A4: kr. 1,00

Farve A3: kr. 2,00

Betaling for benyttelse af maskinen sker automatisk sammen med opkrævning af næste måneds husleje.

For ikke at genere de beboere, som benytter læsesalen, er det besluttet i beboerrådet, at maskinen kun må benyttes efter kl. 17.00 - eller hvis der ingen er i læsesalen.

Når man er oprettet som bruger og skal benytte maskinen, skal man først aktivere denne. Dette gøres ved at man trykker på knappen med det orange lys, som herefter skifter til blå. Herefter indtaster man sin kode og maskinen kan benyttes. Maskinen er ikke forbundet til internettet, så der skal benyttes USB-stik, hvis man vil printe noget fra sin PC.