Elektronisk P-tilladelse

For at sikre Børglum Kollegiets beboere en parkeringsplads samt at forebygge indbrud i beboernes køretøjer, har kollegiet indgået en aftale med et parkeringsselskab om regulering af kollegiets parkeringspladser.

Pladserne er udstyret med skiltning for det specifikke område.

For kollegiets beboere og gæster, er det alene tilladt at parkere i grøn zone. Man kan altid parkere i 3 timer med korrekt indstillet P-skive. Beboerne kan via beboer sitet printe en 24-timers parkeringstilladelse, som man herefter skal udfylde korrekt og lægge i bilens forrude.

Endelig kan beboere med egne køretøjer anmode om en elektronisk parkeringstilladelse via beboersitet. Når den elektroniske parkeringstilladelse er aktiveret, vil man modtage en mail fra kontoret herom. Dette vil ske indenfor kontorets normale arbejdstid, hvorfor det er en god ide at være i god tid, når man anmoder om parkeringstilladelsen. Der vil maks. kunne udstedes 3 elektroniske parkeringstilladelser pr. lejemål.

Spørgsmål om evt. parkeringsafgifter er en sag mellem bilens ejer og parkeringsselskabet, idet Børglum Kollegiets administration intet har at gøre med dette.