Yderligere tiltag for at mindske smittespredningen af Covid-19

17/03-2020

Situationen har ændret sig til det værre. Dette er senest meldt ud af landets statsminister og Hendes Majestæt Dronningen på pressemøde og i tale her til aften.

 

Som administrator af både Egmont Studentergaard og Børglum Kollegiet, er jeg nødt til at foretage yderligere tiltag for at mindske smittefaren vedr. Covid-19.

 

Jeg har derfor besluttet følgende, som vil træde i kraft i morgen onsdag den 18.3.2020 kl. 08.00:

 

 • Alle medarbejdere på kollegierne over 60 år sendes hjem med løn. De der kan arbejde hjemmefra, vil gøre dette.

 

 • Alle aktivitetslokaler på begge kollegier bliver lukket for adgang for beboere.

   

 • Der vil være to medarbejdere, som fortsat vil være sporadisk på arbejde. Der er tale om Rasmus, som arbejder 15 timer om ugen og Mikkel, som arbejder 29 timer om ugen. De vil ikke kunne servicere beboerne, men vil alene tilse vitale dele af bygningerne og installationerne.

   

 • Beboere vil fortsat kunne sende e-mails fra kontaktformularen på hjemmesiden, som vil blive besvaret, men der vil ikke blive ydet nogen form for service – med mindre det er bydende nødvendigt for bygningsmassens fortsatte drift. Alle andre opgaver vil ikke blive udført og må vente til vi igen har normale tilstande.

   

 • Oplever man brud på vitale dele af installationer og bygningsmassen, vil man som altid kunne kontakte undertegnede på telefon 25 100 701. Alle mindre banale problemstillinger vil man skulle leve med til tingene igen er normaliseret - så træk lige vejret, inden man ringer til dette nummer.

    

Med venlig hilsen

Preben Tolstrup

Administrator 

__________________________________________________________________________________________

 

Børglumvej 2H, st. -  8240 Risskov  -  Tlf. 86 21 55 52 – kontoret@boerglumkollegiet.dk  - www.boerglumkollegiet.dk

 

Gå tilbage