Kontorets åbningstider suspenderes!

06/01-2020

På kontoret har vi længe gået og talt om, at vi gerne vil en gammel kultur til livs. Hidtil har det været sådan, at kontoret havde faste åbningstider. Holdningen fra tidligere ansatte har været, at man helst ikke ville forstyrres.

Vi der p.t. bemander kontoret er dog af en anden opfattelse og føler os ikke forstyrret af, at beboerne kommer forbi kontoret og henter forbrugsmateriale eller stiller spørgsmål. Derfor har vi valgt at suspendere åbningstiderne. På ud- og indflytningsdage, vil tiderne for aflevering og udlevering af nøgler fortsat være gældende.

Rent praktisk vil det fremover være således, at der er grønt lys og en ulåst dør til kontoret, så snart vi møder indtil vi går hjem. Det vil på langt de fleste dage betyde, at kontoret er åbent mandag til torsdag fra kl. 07.30 til kl. 15.30 og fredag fra kl. 07.30 til kl. 13.00. Der kan være tidspunkter, hvor kontoret vil være ubemandet p.g.a. opgaver udenfor kontoret eller afspadsering og ferie.

Vil man være sikker på at træffe nogen på kontoret, har man til enhver tid mulighed for at sende en mail og aftale et tidspunkt for et møde. Benyt kontaktformularen på hjemmesiden.

Vi håber, I vil tage godt imod ovennævnte ændring med langt flere timer med adgang til kontoret samt mere fleksibilitet for alle.

 

Med venlig hilsen

Preben Tolstrup

Administrator

Gå tilbage