Lidt vejledning i forhold til vaskerierne

22/01-2019

I fortsættelse af det jeg tidligere har skrevet om vaskerierne, finder jeg det nødvendigt at skrive endnu en gang.

 

Som tidligere oplyst, har der været periodiske fejl på systemet. Disse er afhjulpet og alt virker nu som det skal. Det vil være meget tungt rent administrativt, hvis vi skal refundere direkte til de beboere, som har været ramt af fejlene. Derfor valgte vi helt at suspendere betalingen for brug af vaskerierne i første halvdel af februar 2019.

 

På trods heraf, oplever vi fortsat henvendelser om fejl. Vi har efterfølgende fulgt op på disse og har kunnet konstatere, at der ikke er fejl på maskinerne. Ofte oplever vi, at beboerne fylder for meget tøj i maskinerne og efterfølgende klager over at tøjet ikke er rent. Det er indlysende, at hvis der er så meget tøj i maskinen, at det ikke kan bevæge sig, så kører det bare rundt i tromlen og bliver selvsagt ikke rent. En god huskeregel i den forbindelse er, at man altid skal kunne placere sin hånd (og dreje den rundt) mellem tøjet og øverste del af tromlen. Dette frirum vil sikre, at tøjet rent faktisk kan bevæge sig indeni tromlen og blive vasket. Vi har ligeledes oplevet, at enkelte beboere tror man kan starte en maskine før den tid man har booket. Det kan man ikke, hvilket heller ikke er en fejl i systemet.

 

Det kan naturligvis ikke udelukkes, at der vil forekomme fejl i fremtiden - men som det ser ud nu, er der tale om fejl 40!

 

Med venlig hilsen

Preben Tolstrup

Administrator

Gå tilbage