Status på studietjek.

18/09-2019

Alle beboere på Børglum Kollegiet og Egmont Studentergård har modtaget mail med brev om studietjek her i september måned. Dette 2. studietjek løber over perioden 2. - 20. september - der er således kun et par dage til alle skal have svaret.

 

Når I får denne nyhed, så er det først og fremmest for at takke de der allerede har sendt indskrivningsbekræftelse, men så sandelig også for at skubbe til de sidste som endnu ikke har sendt noget. I skrivende stund har 326 fået godkendt deres studietjek på Børglum Kollegiet og 97 på Egmont Studentergård. Tak til alle disse beboere!

 

Desværre mangler en stor del fortsat at sende indskrivningsbekræftelse, ligesom enkelte har sendt forkert dokumentation. På Børglum Kollegiet mangler fortsat 160 beboere at blive godkendt og på Egmont Studentergård er det 49 der mangler.

 

Såfremt man ikke afleverer den beskrevne dokumentation på at man er aktivt studerende, vil vi igangsætte opsigelsesprocedure og sikre at beboere, som ikke er berettiget til at bo på kollegierne, flytter i henhold til lovgivningen herom.

 

Med venlig hilsen

Preben Tolstrup

Administrator

Gå tilbage